Muzische verhalen uit Indonesië
In dit vierde project van JIP&jij verbinden we ons met de verhalen en muziek uit Indonesië!

Panji-verhalen zijn populaire verhalen uit Java met als hoofdfiguur prins Panji. De verhalen gaan altijd over een prins en een prinses, liefde en avontuur. De Panji-verhalen zijn onstaan in Oost Java en verspreid over een groot gebied van Indonesië tot aan Maleisië, Cambodia en Thailand. UNESCO heeft de unieke collectie van meer dan 250 eeuwenoude verhalen over de mythische Javaanse prins Panji recentelijk erkend als werelderfgoed. De Leidse collectie is samen met de collecties Panji-verhalen van de nationale bibliotheken van Indonesië, Maleisië en Cambodje ingeschreven in het UNESCO Memory of the World Register.

We zingen prachtige volksliedjes en koorwerken uit verschillende delen van het land waar prins Panji doorheen reist. Samen met Sjef en Annabel Laura creëren we een muzikale vertelling, die we zullen opvoeren voor bijzondere groepen in Nederland. Hierbij zoeken we actief de verbinding op met de enorme Indonesische gemeenschap in Nederland.

UPDATE – HELAAS GAAT DIT PROJECT NIET DOOR. MENSEN DIE ZICH AL HADDEN AANGEMELD ONTVINGEN REEDS EEN E-MAIL MET TOELICHTING. EEN UITGEBREIDE TOELICHTING OP ONS BESLUIT VOLGT BINNENKORT OOK OP DEZE WEBSITE.

Inschrijfvoorwaarden

 • Iedereen is welkom, er is plek voor maximaal 50 zangers, op basis van volgorde van de aanmelding.
 • Nog nooit meegedaan met JIP&jij? Je kunt je na de eerste repetitie nog afmelden, tot en met 3 november. Na 3 november ben je automatisch onderdeel van het koor.
 • Van zangers verwachten we dat ze op de repetities aanwezig zijn. Bij meer dan 2 repetities afwezigheid behouden wij ons het recht te besluiten dat je niet mee kan doen aan de optredens.
 • Bij afmelding na 3 november bestaat er geen mogelijkheid voor restitutie van het deelnamegeld.
 • Afmelden voor een repetitie doe je uiterlijk 3 uur voor van tevoren via een mail naar jip-jij@gmail.com
 • Van JIP&jij krijg je een koormap in bruikleen. De bladmuziek mag je na het project houden.
 • Op onze website vind je de algemene voorwaarden en een privacy statement. Zie hiervoor:
  https://www.jip-jij.nl/algemene-voorwaarden/
  https://www.jip-jij.nl/privacy-statement/